Qui som

BRINVEST neix al 1984 com a culminació del projecte de destacats professionals del sector de la investigació privada, combinant la formació universitària en matèries d’investigació i complementàries (Criminalística, Grafologia, Electrònica, Psicologia, Dret…), amb l’experiència professional de més de 40 anys al sector de la seguretat privada. Desenvolupem la nostra oferta en investigacions tant a escala nacional com a internacional, disposant de l’estructura necessària per poder atendre als nostres clients en qualsevol punt de la geografia espanyola i mundial.

OBJETIUS

Brinvest ofereix la major qualitat, discreció i eficiència possibles en tots els seus serveis d’Investigació Privada i accessoris (Criminalística Forense, Intel·ligència, Informes Pericials). El nostre principal objectiu és aportar el màxim de proves documentals possibles, per la qual cosa els nostres informes resulten concloents tant en l’àmbit privat com a judicial. Totes les investigacions són desenvolupades exclusivament per personal habilitat, especialitzat i professional, entrenat en tècniques d’investigació i seguiment, així com en la utilització dels més avançats mitjans tècnics..

CREDENCIALS

 • LLicència Oficial de Detectiu Privat (Ministeri de l’Interior) nº 406
 • Membres del Col·legi Oficial de Detectius Privats de Catalunya amb nº 26
 • Soci-constituient de l’Associació d’Empreses de Detectius
 • El nostre director és Jordi Briñol
  • Detectiu Privat
  • Criminòleg
  • Pèrit Judicial Criminalista
  • Pèrit Cal·lígraf Judicial
  • Director de Seguretat per la Universitat de Barcelona
  • Cap d’Autoprotecció  als Jocs Olímpics de Barcelona’92
  • Professor de Tecnologies aplicades a la Investigació Privada a la Universitat de Barcelona
  • Professor de Criminologia i Área Tècnic Professional per a centres de formació de personal de Seguretat Privada per la DGP
  • Medalla al mèrit de l’Associació Catalana Balear de Detectius Privats
  • Posseïdor dels Esments Honorífics de la Direcció General de la Policia (categories A i B)

VALORS

Enfocament personalitzat

Enfocament específic de totes i cadascuna de les recerques que assumim, a fi d’oferir el resultat més òptim possible a cada recerca.

Marcar la diferència

Gràcies a la passió pel nostre treball, disciplina i rapidesa en la resolució, buscant l’excel·lència per oferir qualitat en lloc de quantitat, formant-nos contínuament en matèries i disciplines relacionades amb la Recerca Privada i els Informes Pericials.

Aportant valor

Aportem valor als nostres clients, particulars, empreses o professionals del sector jurídic i assessorament.

Relacions personals

Basades en la confiança i la màxima fluïdesa comunicativa, estant oberts a escoltar les opinions i inquietuds de cadascun dels nostres clients.

Creació del CCA

Canal de Comunicació Actiu, a fi que els nostres clients estiguin al corrent del progrés i resultats parcials de la seva recerca, podent intervenir per valorar nous enfocaments o línies de recerca, així com per conèixer a tot moment el cost acumulat del servei.

Comportament ètic

Actuant amb professionalitat, integritat moral, lleialtat i respecte a les persones.

Nivell de qualitat

Aconseguir els màxims nivell en els nostres informes pericials i de recerca. Mai comprometre la confidencialitat i el secret professional.

Orientació al client

Centrant els nostres esforços en la seva satisfacció, aportant solucions honestes, competitives i de qualitat.

Orientació a resultats

Dirigim les nostres actuacions cap a la consecució dels objectius dels nostres clients, tractant de superar les seves expectatives.

Sensibilitat cap a la diversitat

Sensibilitat cap a la diversitat cultural, esforçant-nos a integrar-nos en les cultures i tradicions dels nostres clients a fi de proporcionar-los aquelles proves que precisen, ajustades al seu ordenament jurídic o àmbit social.

Compliment de la legislació

Compromís amb el compliment de la legislació aplicable, tant en matèria jurídica com de Seguretat Privada, a fi de salvaguardar la seguretat jurídica dels nostres clients, així com perquè els nostres informes siguin totalment vàlids i acceptats davant qualsevol organisme o institució.
Call Now Button