Enfocament personalitzat

Enfocament específic de totes i cadascuna de les recerques que assumim, a fi d’oferir el resultat més òptim possible a cada recerca.

Nivells de qualitat

Màxim nivell en els nostres informes pericials i de recerca. Mai comprometre la confidencialitat i el secret professional.

Marcar la diferència

Gràcies a la passió pel nostre treball, disciplina i rapidesa en la resolució, buscant l’excel·lència per oferir qualitat en lloc de quantitat, formant-nos contínuament en matèries i disciplines relacionades amb la Recerca Privada i els Informes Pericials.

Orientació a resultats

Dirigim les nostres actuacions cap a la consecució dels objectius dels nostres clients, tractant de superar les seves expectatives.

Aportar valor

Aportem valor als nostres clients, particulars, empreses o professionals del sector jurídic i assessorament.

Compromís

Complim la legislació aplicable, tant en matèria jurídica com de Seguretat Privada, a fi de salvaguardar la seguretat jurídica dels nostres clients, així com perquè els nostres informes siguin totalment vàlids i acceptats davant qualsevol organisme o institució.

Demana informació
Assessorament gratuït

  Accepto la política de privacitat

  Contacta’ns sense compromis

  T’assessorarem i manarem tota la informació que necessitis, de manera GRATUÏTA

  Demanar informació
  En una societat global i un panorama econòmic complex, el sector empresarial precisa d’informació estratègica per a la presa de decisions i la consecució dels seus objectius.
  Les problemàtiques personals comporten importants conseqüències econòmiques i anímiques. Cal dipositar la confiança en professionals que proporcionin respostes.
  Cada vegada resulta més fonamental comptar amb un equip especialitzat en investigacions econòmiques que proporcioni informació veraç i vigent.
  El sector de les entitats asseguradores i les mútues d’accidents de treball i malalties professionals suporta tradicionalment un elevat percentatge de frau.

  Professionals al servei del dret

  Obtenció d’informació i proves

  Els nostres informes pre-judicials permeten a l’advocat disposar d’una eina útil i documentada per valorar la viabilitat del plet.

  Criminalística i Ciències Forenses

  Confecció d’Informes Pericials

  Complementem la confecció dels nostres informes pericials amb l’obtenció de proves mitjançant les més avançades tècniques científiques

  Call Now Button