Agència de detectius a Barcelona

La nostra experiència com a agència de detectius a Barcelona

Si busca una agència de detectius a Barcelona, a Brinvest tenim al millor equip de professionals. Som una de les agències de detectius de Barcelona més experimentades. La nostra experiència com a empresa es remunta a 1984, nascuts fruit de la conjunció dels talents i experiència de professionals i amb una una experiència global de més de 40 anys en segments com el de la seguretat privada. Més de quatre dècades d’experiència en el camp de la investigació professional.

Oferim als clients una orientació totalment multidisciplinària (criminalística, grafologia, electrònica, psicologia, dret…). Realitzem treballs totalment professionals i disposem de mitjans per abordar serveis de criminalística forense, intel·ligència, informes pericials, fuita d’informació, competència deslleial, falsificació de marques, fraus informàtics, informes pre-laborals, custòdies compartides, localització de persones, infidelitats, absentisme laboral, baixes laborals, i un llarg etcètera. Les millors opcions amb unes tarifes molt atractives.

Els nostres detectius privats

Els nostres detectius a Barcelona vénen d’àmbits i compten amb experiència en terrenys tan diversos com la grafologia, la psicologia, el dret o la criminalística forense, la qual cosa ens permet abordar els casos des d’una perspectiva i enfocament molt ric i multidisciplinari. Dels menors indicis obtenim una resposta, recaptem les dades més àmplies i fiables en totes les recerques i fem de la informació el més preuat dels materials amb els quals treballem.

Hem ofert els nostres serveis a empreses, particulars, organitzacions econòmiques i financeres, mútues i asseguradores, entre molts altres àmbits. Els investigadors privats de Barcelona tenen en nosaltres a un veritable referent de qualitat i servei al millor preu.

Contacti’ns

Si precisa d’una agència de detectius a Barcelona, a Brinvest som el millor equip, demani’ns qualsevol tipus d’informació en el 933 899 033. Els nostres professionals l’atendran de manera totalment personalitzada.

¿Podem ajudar-te?

    Accepto la política de privacitat

    Call Now Button